De vlindertuin persoonlijke begeleiding.  


Bij de vlindertuin kunt u terecht voor persoonlijke problemen en maakt u kennis met mij uw persoonlijk begeleidster.  

Ervaringsdeskundige Jess Noordeloos heeft 24 jaar levenservaring en is onder anderen auteur. In mijn opleiding verpleegkunde toegespitst op psychiatrische problematiek zag ik wat een belangrijke plaats problemen kunnen innemen in het leven van mensen.   

Een fijne gevoelsbeleving geeft lichamelijk, psychische voldoening en is goed voor uw relatie met anderen. Zowel singels als mensen met een partner kunnen baat hebben bij het bewust werken aan uw persoonlijke sensitiviteit.  

Als er sprake is van persoonlijke ongemakken kan dit als zeer vervelend worden ervaren. Vooral als dit psychische en lichamelijke klachten geeft en uw relatie beïnvloed. Wanneer dit het geval is kan het goed zijn om mij te raadplegen.  

Veel mensen denken dat zij de enigste zijn met persoonlijke ongemakken en schamen zich hiervoor maar dit is absoluut niet het geval. De meeste ervaren de stap naar reguliere hulpverlening te groot en durven deze niet te zetten. Maar het kan de moeite waard zijn deze problemen met een hulpverlener te bespreken.  

Misschien neemt u zelf contact met mij op of wordt u doorverwezen.  

U kunt voor vragen mij altijd raadplegen. 

KvK-nummer 80113672

Rekeningnummer: NL84KNAB0501543198


Open dagelijks op afspraak 09.00 / 21.00

Telefoonnummer: 06-82700854


Tarieven